Hieringbiete Konzèr 2018

Eijsden

Cultureel Centrum Eijsden

20:00

Ook dit jaar kunt u weer genieten van het enige echte Hieringbiete Konzèr van Da Capo 2000

Muziekensemble Da Capo 2000 en CV De Druugsjliepers organiseren op Aswoensdag 6 maart a.s. het alom bekende Hieringbiete Konzèr.

wienersoireehbk

Een waardige afsluiter van 3 dolle dagen: op Aswoensdag 6 maart 2019 gaat om 11 minuten over acht ‘s avonds het dertiende Eijsdens Hieringbiete Konzèr van start!
Dit evenement is een jaarlijks met groot succes terugkomend gebeuren. Het concert is bedoeld voor iedereen – jong en oud – die nog even rustig wil nagenieten van de carnaval en ook voor diegenen die geen carnaval gevierd hebben. Er wordt een leuke en gezellige avond geboden met sfeervolle muziek, meezingers, humor, een drankje, harinkje en een dansje voor de liefhebbers.

dc2000hbk

De muziek wordt afwisselend verzorgd door Da Capo 2000 en het salonorkest Wiener Soirée. Beide ensembles staan onder leiding van de Eijsdense musicus Ger Chappin.
Da Capo 2000 bestaat uit enthousiaste muzikanten die zin hebben in deze avond en u laten genieten van o.a. marsen, walsen en populaire muziek.
Het salonorkest Wiener Soirée bestaat o.a. uit leden van het Orchestre Philharmonique Royal de Liège. Zij spelen muziek van Johann Strauß en vele andere beroemde componisten.

Ook dit jaar zijn er 2 vocale solisten van de partij: sopraan Julie Mossay en bariton Sébastien Parotte.

De jonge Belgische sopraan Julie Mossay studeerde aan het Conservatorium van Verviers bij Annie Frantz en aan het Conservatorium van Brussel bij Marcel Vanaud. Haar studie vervolgde zij aan het Conservatorium van Nancy waar zij onder begeleiding van Christiane Stutzmann haar gouden medaille behaalde. Ze studeerde, net als Sébastien Parotte, bij de bariton José van Dam aan het gerenommeerde instituut ‘Chapelle Reine Elisabeth’ te Brussel. Julie Mossay heeft in meerdere operahuizen gewerkt, o.a. te Lausanne, Luik, Brussel, Lille. Verder heeft ze met verschillende ensembles tournees gedaan in Frankrijk en Nederland. Zij is een veelzijdige zangeres en artieste: naast opera en operette speelt ze met veel passie in theater, dans, comedy en zelfs jazz.

Sebastien ParotteDe eveneens in Verviers geboren Sébastien Parotte gaf al heel vroeg aan graag te willen zingen. Hij werd door de Opéra Royal de Wallonie in Luik en het Théâtre Royal de la Monnaie (Brussel) uitgekozen om als jongste solist op te treden. Deze veelzijdige muzikant heeft een studie contrabas aan het Conservatoire Royal de Liège gevolgd en trad op met de symfonieorkesten van Luik en de Koninklijke Opera van Wallonië. Op zijn 17e jaar werd hij al lid van de zangschool van Mya Besselink aan het Conservatorium van Maastricht. Deze opleiding sloot hij af met zijn Master. Hij wordt regelmatig geëngageerd voor diverse producties in binnen- en buitenland.

Prins Frank I van CV De Druugsjliepers zal samen met zijn Raad van Elf ook aanwezig zijn waarmee er nog even iets van de carnavaleske sfeer geproefd kan worden.
De Druugsjliepers en Da Capo 2000 kijken er naar uit u te verwelkomen bij dit unieke evenement in een sfeervol Cultureel Centrum.

De entreeprijs bedraagt € 12,- p.p.
Via deze website kunt u kaarten voor de speciale prijs van slechts € 10,- p.p. aanschaffen (betaling pas aan de avondkassa).

Klik HIER voor het bestelformulier.

Wilt u liever kaarten tevoren afhalen? Dat kan ook.
Ze zijn vanaf 25 januari in voorverkoop verkrijgbaar ad € 10,- bij:

• Lidwine Partouns, Kerkstraat Eijsden
• Kadoshop Prickaerts, Breusterstraat Eijsden
• De Kapsalon Waterval, M.L. Kingstraat Eijsden
• Cultureel Centrum, Breusterstraat Eijsden (na 19 uur) en bij
• De leden van Da Capo 2000 en/of CV De Druugsjliepers

fotocompilatie-hieringbiete-konzer

 

 

Locatie