Hieringbiete Konzèr 2023

Eijsden

Cultureel Centrum Eijsden

20:00

Het bekende en alom gewaardeerde Hieringbiete Konzèr zal in 2023 weer plaatsvinden in het Cultureel Centrum Eijsden

Helaas kon het Hieringbiete Konzèr de laatste jaren vanwege corona niet doorgaan. Op 22 februari 2023 zal Da Capo 2000 dit alom gewaardeerde concert echter weer uitvoeren. Dit evenement is al vele jaren een groot succes en is bedoeld voor iedereen die nog even rustig wil nagenieten van de carnaval, ook als je zelf niet actief hebt mee gevierd. Er wordt een leuke en gezellige avond geboden met sfeervolle muziek, meezingers, humor, een drankje en een dansje voor de liefhebbers.

De muziek wordt afwisselend verzorgd door Muziekensemble Da Capo 2000 onder leiding van de Eijsdense musicus Ger Chappin en het Brecht Trio met zangeres Kikki Géron, Héctor Sanz Castillo op piano en Lieke Op ’t Roodt die de toetsen van de accordeon laat dansen.

Het Brecht Trio brengt muziek uit het interbellum en daarna, van o.a. Kurt Weil, Jacques Brel, Georges Moustaki en Edith Piaf. De begeleidende klanken van piano en accordeon treffen op aangename wijze de karakteristieke sfeer van de twintiger en dertiger jaren. Het repertoire van het trio is zeer gevarieerd en brengt een leuke mix van bekende en minder bekende liederen. Het is duidelijk dat ze veel kennis en liefde hebben voor de muziek uit deze periode. De zorgvuldig samengestelde arrangementen dragen bij aan het interessante en onderhoudende karakter van de liederen.

Entreeprijs € 15,- p.p.
Voorverkoop € 12,50 p.p.

Bestel nu alvast via deze website uw entreekaarten om zeker te zijn van een plaats. Betalen hoeft u pas op de avond zelf bij de kassa van het Cultureel Centrum Eijsden. KLIK HIER OM UW KAARTEN TE BESTELLEN.

Vanaf 1 februari kunt u ook entreekaarten aanschaffen bij de volgende voorverkoop-adressen:
• Lidwine Partouns, Kerkstraat Eijsden
• De Kapsalon Waterval, M.L. Kingstraat Eijsden
• Cultureel Centrum, Breusterstraat Eijsden

 

Locatie