Servus Wien!

Eijsden

Cultureel Centrum Eijsden

20:00

Servus Wien! bij het Hieringbiete Konzèr 2024.
Het bekende, vertrouwde en alom gewaardeerde concert dat ook dit jaar weer plaatsvindt in het Cultureel Centrum Eijsden

SERVUS WIEN!

Op Aswoensdag 14 februari 2024 om 20.00 uur gaat alweer het zestiende Eijsdens Hieringbiete Konzèr van start in het Cultureel Centrum Eijsden waarbij het thema Servus Wien! ervoor zorgt dat het publiek weer kan genieten van de typische gemütliche walsen, marsen, polka’s, aria’s en nog veel meer. Strauss, Mozart, Léhar, Grieg, Robert Stolz … ze komen allemaal aan bod, net als Puccini, Offenbach en nog veel meer.

Er wordt – zoals vanouds – weer een leuke en gezellige avond geboden met sfeervolle muziek, meezingers, humor, een drankje en een dansje voor de liefhebbers. Zelfs een harinkje ontbreekt niet! Dus weer op de vertrouwde manier, zoals u het van ons gewend bent.

De muziek wordt afwisselend verzorgd door Muziekensemble Da Capo 2000 onder leiding van de Eijsdense musicus Ger Chappin en sopraan Britt Truyts die begeleid wordt door een ensemble op piano en viool.

De vaste bezoekers kennen sopraan Britt Truyts wellicht nog van onze concerten in 2014 en 2015. Zij stond toen garant voor een feestelijke avond met de mooiste aria’s uit operette en opera. Daarnaast is deze veelzijdige sopraan ook thuis in de populaire melodieën. Haar wereldwijde optredens beloven een prachtige en gezellige avond, vol herkenbare melodieën.

Voor een optimale instrumentale omlijsting staan Lev Adamov, viool en Kiyotaka Izumi, piano garant. Lev Adamov heeft al vele jaren ervaring in de klassieke opera en operette wereld maar is ook virtuoos in de wereld van chanson, pop en multimedia.
Op piano speelt Kiyotaka Izumi, een technisch en interpretatief meesterpianist, verbonden aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Hij concerteert al vele jaren regelmatig als solist met diverse orkesten in de hele wereld.

U bent van harte welkom. 

Entreeprijs € 15,- p.p.
Voorverkoop € 12,50 p.p.

Bestel nu alvast via deze website uw entreekaarten om zeker te zijn van een plaats. Betalen hoeft u pas op de avond zelf bij de kassa van het Cultureel Centrum Eijsden. KLIK HIER OM UW KAARTEN TE BESTELLEN.

U kunt ook entreekaarten aanschaffen bij de volgende voorverkoop-adressen:
• Lidwine Partouns, Kerkstraat Eijsden
• De Kapsalon Waterval, M.L. Kingstraat Eijsden
• Cultureel Centrum, Breusterstraat Eijsden

 

Locatie