Hieringbiete Konzèr 2020

Eijsden

Cultureel Centrum Eijsden

20:00

Ook in 2020 verzorgen wij samen met Salonorkest Wiener Soirée het onvergetelijke Hieringbiete Konzèr.

Muziekensemble Da Capo 2000 en CV De Druugsjliepers organiseren op Aswoensdag 26 februari a.s. het alom bekende Hieringbiete Konzèr.

Een waardige afsluiter van 3 dolle dagen: op Aswoensdag 26 februari 2020 gaat om 11 minuten over acht ‘s avonds het veertiende Eijsdens Hieringbiete Konzèr van start!
Dit evenement is een jaarlijks met groot succes terugkomend gebeuren. Het concert is bedoeld voor iedereen – jong en oud – die nog even rustig wil nagenieten van de carnaval en ook voor diegenen die geen carnaval gevierd hebben. Er wordt een leuke en gezellige avond geboden met sfeervolle muziek, meezingers, humor, een drankje, harinkje en een dansje voor de liefhebbers.

De muziek wordt afwisselend verzorgd door Da Capo 2000 en het salonorkest Wiener Soirée. Beide ensembles staan onder leiding van de Eijsdense musicus Ger Chappin.
Da Capo 2000 bestaat uit enthousiaste muzikanten die zin hebben in deze avond en u laten genieten van o.a. marsen, walsen en populaire muziek.
Het salonorkest Wiener Soirée bestaat o.a. uit leden van het Orchestre Philharmonique Royal de Liège. Zij spelen muziek van Johann Strauß en vele andere beroemde componisten.

Onze speciale gasten zijn 2 vocale solisten:
Sopraan Christiane Marie Riedl en Bariton Sébastien Parotte.

De Weense mezzo sopraan Christiane Marie Riedl studeerde aan de universiteit van muziek en podiumkunsten in Wenen, bij de Kunstacademie in het Slowaakse Banská Bystrica en in Bratislava. Daarnaast volgde zij diverse masterclasses. Ze sloot haar pedagogische studies voor piano en zang af in 2009 en danste in de nationale ploeg voor de Latijns-Amerikaanse dansen, waarmee ze deelnam aan de Wereld- en Europese kampioenschappen. Van 2012 tot 2014 was ze lid van het Staatstheater Nürnberg. Naast haar werk aan de Wiener Volksoper (2014-2016) was zij gedurende die tijd ook regelmatig te gast aan de theaters van Leipzig, Bonn, Ulm en Baden.

Het Belgische Verviers is de geboorteplaats van Sébastien Parotte. Hij gaf al heel vroeg aan graag te willen zingen. Sébastien werd door de Opéra Royal de Wallonie in Luik en het Théâtre Royal de la Monnaie (Brussel) uitgekozen om als jongste solist op te treden. Deze veelzijdige muzikant heeft een studie contrabas aan het Conservatoire Royal de Liège gevolgd en trad op met de symfonieorkesten van Luik en de Koninklijke Opera van Wallonië. Op zijn 17e jaar werd hij al lid van de zangschool van Mya Besselink aan het Conservatorium van Maastricht. Deze opleiding sloot hij af met zijn Master. Hij wordt regelmatig geëngageerd voor diverse producties in binnen- en buitenland.

De Prins van CV De Druugsjliepers zal samen met zijn Raad van Elf ook aanwezig zijn waarmee er nog even iets van de carnavaleske sfeer geproefd kan worden.
De Druugsjliepers en Da Capo 2000 kijken er naar uit u te verwelkomen bij dit unieke evenement in een sfeervol Cultureel Centrum.

De entreeprijs bedraagt € 15,- p.p.
Via deze website kunt u kaarten voor de speciale prijs van slechts € 12,- p.p. aanschaffen (betaling pas aan de avondkassa).

Klik HIER voor het bestelformulier.

Wilt u liever kaarten tevoren afhalen? Dat kan ook.
Ze zijn vanaf 1 februari in voorverkoop verkrijgbaar ad € 12,- bij:

• Lidwine Partouns, Kerkstraat Eijsden
• De Kapsalon Waterval, M.L. Kingstraat Eijsden
• Cultureel Centrum, Breusterstraat Eijsden (na 19 uur) en bij
• De leden van Da Capo 2000 en/of CV De Druugsjliepers

Locatie