Onlangs werd onze website geheel vernieuwd. Sinds 2008 maakte ons ensemble gebruik van een mooie website met heel veel informatie, voor leden en bezoekers. De internet-techniek is inmiddels echter sterk veranderd waardoor de oude website niet meer helemaal voldeed aan de wensen van de hedendaagse gebruiker. Met deze nieuwe website proberen wij tegemoet te komen aan die wensen. Een duidelijk leesbare website die geschikt is voor alle soorten apparaten, zoals PC, laptop, smartphone of tablet. Natuurlijk hopen wij dat onze lezers veel plezier zullen beleven aan het doorbladeren van onze nieuwe website. Een speciaal woord van dank voor de deskundige medewerking aan de ontwikkeling van deze site gaat naar Webdesignbureau Design by Dumont te Maastricht.

Wil je naast de verenigings-verplichtingen op een ongedwongen manier leuke muziek maken? Of wellicht wil je het iets rustiger aan gaan doen …
Ons ensemble heeft altijd plaats voor gemotiveerde muzikanten, waarbij het plezier van muziek maken voorop staat. Natuurlijk streven wij naar een goed resultaat en zorgen we ervoor dat de luisteraars aangenaam verrast zullen zijn van elk optreden, maar het plezier in het beoefenen van de muziek staat voorop.
Als je interesse hebt om lid te worden van ons ensemble kun je altijd vrijblijvend ‘n repetitie bijwonen.
Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken, telefonisch, per brief of per e-mail. Onze contactgegevens tref je elders op deze website aan (klik daarvoor hier).

Je bent in elk geval alvast van harte welkom!